SUSHI TAKE AWAY & DELIVERY

Hokkai_DSC2683WEB

Beste visliefhebbers,

Het zal u niet ontgaan zijn: afgelopen zondag 15 maart ging Nederland verder op slot. Een maatregel die wij begrijpen, maar die ons ook enorm hard raakt. Net als vele andere vindingrijke horecaondernemers, zijn wij daarom opzoek gegaan naar alternatieve methodes om op een veilige en verantwoorde manier onze producten aan onze klanten aan te blijven bieden.

Onze winkel is geopend!
Ons restaurant is dicht, maar onze winkel blijft gewoon open van dinsdag tot en met zaterdag tussen 12:00 en 18:00 uur. Via onze webshop verkopen wij sushi, versvries-visproducten en diverse dranken. Deze kunt u bij ons in IJmuiden ophalen.

  • Plaats uw bestelling in onze webshop
  • Reken uw bestelling af met de IDEAL-betaalmethode
  • Wij zorgen dat uw bestelling voor u klaar staat in IJmuiden op de door u gekozen ophaaltijd
  • Wacht in de auto en bel ons om uw ordernummer door te geven. Wij brengen de bestelling naar uw auto om de gezondheid van onze klanten zoveel mogelijk te waarborgen.

Sushi en sashimi thuisbezorgd!
Daarnaast hebben we besloten om tijdens deze periode onze sushi en sashimi bij u thuis te bezorgen. Wij leveren vanaf €70 aan huis in Beverwijk, Heemskerk, IJmuiden, Driehuis, Santpoort, Haarlem, Heemstede Aerdenhout, Bloemendaal en Overveen. Leverkosten zijn €10 per bestelling.

  • Geef uw bestelling voor 15:00 uur aan ons door via 06 13 14 62 46
  • Ontvang via de mail de betaallink van uw bestelling
  • Krijg uw bestelling tussen 17:00 en 19:00 uur thuisbezorgd

N.B. Omwille van de kwaliteit van onze warme gerechten zijn deze niet beschikbaar voor huis-aan-huis leveringen. U kunt nu wel overheerlijke versvries-visproducten bestellen om thuis klaar te maken.

Vul uw vriezer met heerlijke vis!
Indien u liever meteen een hele vriezerlade vult met onze versvries-visproducten van hoogstaande kwaliteit, kunt u gebruik maken van onze maandelijkse thuisbezorgservice. Zoals sommige van jullie misschien al weten, leveren we met Hokkai al bijna 30 jaar versgevroren visproducten van deur-tot-deur aan families in heel Europa.

Dit kunnen we ook bij u doen! Hiermee slaat u op een verantwoorde manier een extra voedselvoorraad in bestaande uit heerlijke visproducten die u een lange tijd in uw vriezer kunt bewaren. Al onze producten zijn heel gemakkelijk te bereiden en staan binnen een handomdraai op tafel.

Mocht u naar aanleiding van dit bericht nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via kitchen-ijmuiden@hokkai.com of 06 13 14 62 46.

Voor iedereen die getroffen is door het virus of hier anderzijds nadelige gevolgen van ondervindt, wensen wij voorspoedig beterschap en veel sterkte!

Hartelijke groet,
Het Hokkai Kitchen Team

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Close Menu
×
×

Cart