SUSHI TAKE AWAY

Sinds midden juni kunt u weer bij ons in het restaurant of op het terras genieten van sushi en sashimi. Vanwege de coronamaatregelen kunnen wij slechts een beperkt aantal tafeltjes ter beschikking stellen. Wees er dus snel bij, want vol is vol. Wel graag van tevoren reserveren via 06 13 14 62 46.

Sushi Take Away
Bestel superverse sushi en sashimi om mee naar huis te nemen. Met een goede fles sake, hashi (eetstokjes) en een schaaltje sojasaus op tafel creëert u het perfecte thuisrestaurant.

  • Plaats uw bestelling in onze webshop.
  • Reken uw bestelling af met de IDEAL-betaalmethode.
  • Wij zorgen dat uw bestelling voor u klaar staat in IJmuiden op de door u gekozen ophaaltijd.
  • Wacht in de auto en bel ons om uw ordernummer door te geven. Wij brengen de bestelling naar uw auto om de gezondheid van onze klanten zoveel mogelijk te waarborgen.

Vul uw vriezer met heerlijke vis!
Indien u liever meteen een hele vriezerlade vult met onze versvries-visproducten van hoogstaande kwaliteit, kunt u gebruik maken van onze maandelijkse thuisbezorgservice. Zoals sommige van jullie misschien al weten, leveren we met Hokkai al bijna 30 jaar versgevroren visproducten van deur-tot-deur aan families in heel Europa.

Dit kunnen we ook bij u doen! Hiermee vult u uw vriezer met heerlijke, gezonde en makkelijk te bereiden visproducten van de kwaliteit die u van ons gewend bent. Onze producten zijn een lange tijd houdbaar in de vriezer, waardoor u altijd iets lekkers in huis heeft.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest