SUSHI TAKE AWAY

Hokkai_DSC2683WEB

Beste visliefhebbers,

Hoewel de horecagelegenheden op 1 juni weer (deels) open mogen en we niet kunnen wachten u weer in ons restaurant te verwelkomen, nemen we voorlopig geen reserveringen aan. Wij hebben besloten te wachten op de verordening van de gemeente Velsen waarin duidelijk wordt welke regels straks gelden voor de horeca in IJmuiden.

Sushi Take Away
Uiteraard is onze afhaalservice nog steeds van kracht en bent u van harte welkom om sushi, versvries-visproducten en diverse dranken bij ons in IJmuiden op te komen halen. Hierbij houden wij natuurlijk 1,5 meter afstand in acht.

  • Plaats uw bestelling in onze webshop.
  • Reken uw bestelling af met de IDEAL-betaalmethode.
  • Wij zorgen dat uw bestelling voor u klaar staat in IJmuiden op de door u gekozen ophaaltijd.
  • Wacht in de auto en bel ons om uw ordernummer door te geven. Wij brengen de bestelling naar uw auto om de gezondheid van onze klanten zoveel mogelijk te waarborgen.

Vul uw vriezer met heerlijke vis!
Indien u liever meteen een hele vriezerlade vult met onze versvries-visproducten van hoogstaande kwaliteit, kunt u gebruik maken van onze maandelijkse thuisbezorgservice. Zoals sommige van jullie misschien al weten, leveren we met Hokkai al bijna 30 jaar versgevroren visproducten van deur-tot-deur aan families in heel Europa.

Dit kunnen we ook bij u doen! Hiermee slaat u op een verantwoorde manier een extra voedselvoorraad in bestaande uit heerlijke visproducten die u een lange tijd in uw vriezer kunt bewaren. Al onze producten zijn heel gemakkelijk te bereiden en staan binnen een handomdraai op tafel.

Hartelijke groet,
Het Hokkai Kitchen Team

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest