Tientallen gasten, bijzondere gerechten, unieke locaties en topchefs.
Benieuwd naar onze catering mogelijkheden?
Lees meer
Sluit dit bericht
Benieuwd naar onze catering mogelijkheden?       Lees meer

Bestellen sushi | Japanse specialiteiten | IJmuiden

Hokkai Kitchen

De lekkerste sushi, af te halen in IJmuiden

Voor verse sushi en andere Japanse lekkernijen kunt u van woensdag tot en met zaterdag terecht bij Hokkai Kitchen in IJmuiden. Omdat het maken van Japanse specialiteiten veel tijd vergt en sushi bovendien het lekkerst is als het helemaal vers is, raden wij u aan gebruik te maken van het bestelsysteem op deze website. Zodra de bestelling bij ons binnen is, gaan wij ermee aan de slag.
Uw voordelen: geen lange wachttijd in de winkel en alles ‘vers van het mes’ bereid.

Authenticiteit belangrijk

Voor de sushi en alle andere visproducten van Hokkai Kitchen geldt dat zij moeten voldoen aan de Japanse kwaliteitsstandaard. Verse visproducten boordevol Omega 3, hoogwaardige rijst en dagverse ingrediënten liggen daaraan ten grondslag. Daarnaast beschikt Hokkai Kitchen over de jarenlange ervaring van moederbedrijf Hokkai Suisan. Dit bedrijf, ruim 15 jaar geleden opgericht door Marinus Noordenbos, heeft inmiddels een klantenbestand van meer dan 7500 personen door heel Europa. Het zijn veelal Japanse expats, die de kwaliteit en de authenticiteit van de Japanse visproducten elke keer weer weten te waarderen.

Op de bestelpagina vindt u een totaal overzicht van onze producten:

  • Sushi specialiteiten.
  • Maaltijden (Teriyaki, Yakitori).
  • Dranken (saké, wijnen, Japanse biertjes en frisdranken).
  • Smaakmakers (wasabi, soya sauce, dressing, Japanse mayonaise).

"Dat de Japanse expats elke maand weer Japanse specialiteiten bij ons afnemen, heeft te maken met de goede, constante kwaliteit en natuurlijk ook met onze service. Die is heel persoonlijk. Iets waaraan wij als bedrijf veel waarde hechten. Deze persoonlijke aanpak voeren wij door in onze winkel Hokkai Kitchen aan de Egmondstraat in IJmuiden. Als de mensen even op hun bestelling moeten wachten, maken we een praatje en bieden we ze altijd wat lekkers aan."

Marinus Noordenbos
pagina top